Villamossági anyagok Csepel

Vállalkozásunk 2001 tavaszától foglalkozik villamosipari áruk, villamossági anyagok értékesítésével Csepel szigeten és vonzáskörzetében. Kifejezett célunk volt, hogy az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokat olyan emberi, és technikai háttérrel biztosítsuk, amely megkülönböztet bennünket a versenytársainktól. Munkánkra már megalakulásunk évében sokan felfigyeltek, és büszkeség tölt el bennünket, hogy az akkori megrendelőink a mai napig is folyamatosan igénybe veszik a szolgáltatásainkat. Villamossági anyagok széles választékban kaphatók, s törekszünk a folyamatos utánpótlásra, az újdonságok biztosítására is. Amennyiben valamit mégsem tartunk raktáron 21. kerületi üzletünkben, készséggel és rövid idő alatt beszerezzük!

Sikerrel tartunk lépést a szakmánkat érintő változásokkal, technikai újításokkal, és a jövőben is arra törekszünk, hogy a szolgáltatásaink naprakészek legyenek. Tevékenységünket 2002 júliusától ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelően végezzük. Villamossági anyagaink között minden megtalálható, ami a szereléshez szükséges, lakossági ügyfeleket is kiszolgálunk, de szakemberek napi munkavégzéséhez is kínáljuk termékeinket. Ha villamossági anyagokat keres a 21. kerületben, mert lakásfelújításba fogott, vagy szakmájából adódóan állandó beszerzési forrásra van szüksége, számíthat ránk, keressen bennünket Csepelen bizalommal! Weboldalunkon pedig megtekintheti, milyen beszállítóktól forgalmazzuk villamossági termékeinket!

Partnereink:
ABB, ABL, Ackermann, Basor, Cimco, C+D automatika, Disano, Dymo, Düwi, Eaton, Electraplan, Elko ep, Ensto, Erico, Eti, Finder, Ganz kk, Gewiss, GMV, Hensel, Iboco, Kanlux, Legrand, Kopos, OBO, Osram, Philips, Pipelife, Popp, Rittal, Schneider electric, Simovill, Theben, Trilux, Tracon electric, Urmet, Varta, Wago, Weidmüller

Cím
Hőerőmű út 1/a, Budapest, 1211
Név
WM-VILL Kft.
Telefon
06-1/427-0670, 06-1/427-0671
Mobiltelefon
06-20-569-2200
Fax
06-1/801-3985